Geros nuotaikos virusas sparčiai plinta tarp Lietuvos medikų















 
"Geros nuotaikos ambasadoriai" (jos iniciatorė – farmacijos komapnija "AstraZeneca Lietuva" jau baigia savio kelionių turą po Lietuvos gydymo įstaigas…Šį projektą geriausiai vertina medikai. Politikai nusiteikę skeptiškai…
Projekto koordinatorė, "AstraZeneca Lietuva" ryšių su visuomene projektų vadybininkė Agnė Gaižauskienė džiaugiasi padarytais darbais ir primena, jog įstaigos galės dalyvauti "Geros nuotaikos įstaigos rinkimuose" bei paskelbti savo įstaigos padėkas gydytojams.

GNP partnerė mokymo bendrovė "TMD Partners" artimiausiu metu pristatys savarankiško mokymosi priemonę gydytojams, kaip valdyti sudėtingas situacijas kasdieniame gydytojo darbe.

Programos organizatoriai siekia, kad patys medikai ar gydymo įstaigų vadovybė inicijuotų pokyčius savo darbovietėje ir taptų programos dalimi. Tik taip įmanomi teigiami pokyčiai. Gera ar bloga tiek gydytojų, tiek pacientų nuotaika tiesiogiai atsiliepia ne tik jų sveikatai, darbui, bet ir savitarpio bendravimui. Na, o gerų santykių, tarpusavio supratimo šiandien gerokai trūksta… Gydytojams skirta "Geros nuotaikos programa" šiais ir kitais metais sieks mažinti sveikatos apsaugos sistemos darbuotojų ir pacientų patiriamą stresą ir spręsti gydytojų nuotaiką gadinančias problemas.

"Geros nuotaikos programą" globoja Švedijos ambasada Lietuvoje.