Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Vasario 19 d. Radiacinės saugos centras, atstovaujamas direktoriaus Albino Mastausko, ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Ugniagesių gelbėtojų mokykla, atstovaujama viršininko Mečislavo Griškevičiaus, pasirašė bendradarbiavimo sutartį, nustatančią minėtų institucijų bendradarbiavimą civilinės, priešgaisrinės ir radiacinės saugos žinių skleidimo, saugios visuomenės kūrimo srityje.


Sutartimi Radiacinės saugos centras ir Ugniagesių gelbėtojų mokykla įsipareigoja teikti metodinę ir praktinę pagalbą, skaityti paskaitas civilinės, priešgaisrinės ir radiacinės saugos temomis, keistis informacine medžiaga mokymo klausimais bei mokymo proceso duomenimis, organizuoti mokomosios metodinės medžiagos bendrais abiem šalims klausimais rengimą ir dalyvauti ją rengiant, dalyvauti organizuojant renginius įvairiais radiacinės saugos ir saugumo, civilinės ir priešgaisrinės saugos klausimais.
Tikimasi, kad pasirašyta sutartis ne tik sustiprins Radiacinės saugos centro ir Ugniagesių gelbėtojų bendradarbiavimą, bet ir padės užtikrinti veiksmingą saugios ir brandžios visuomenės kūrimą civilinės, priešgaisrinės ir radiacinės saugos srityse.

www.rsc.lt