Nauja vaistinių preparatų informacijos paieškos sistema

Informuojame, kad jau veikia atnaujinta informacijos apie vaistinius preparatus paieškos sistemos bandomoji versija. Naudodamiesi šia paieška rasite informaciją apie vaistinius preparatus registruotus Lietuvos Respublikoje bei vaistinius preparatus registruotus centralizuotu būdu.

Norėtume priminti, kad vaistinius preparatus centralizuotu būdu registruoja Europos Komisija ir registracija galioja visose Europos Sąjungos valstybėse narėse.
Taip pat naudodamiesi atnaujinta informacijos apie vaistinius preparatus sistema galėsite sužinoti, ar vaistinis preparatas yra įtrauktas į Kompensuojamų vaistinių preparatų kainyną, patvirtintą Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2008 m. vasario 20 d. įsakymu Nr. V-125 bei duomenis apie vaistinio preparato kompensavimą (kompensuojamas, nekompensuojamas, jeigu vaistinis preparatas kompensuojamas, nurodomas matas, deklaruota kaina litais, mažmeninė kaina litais, kompensuojama kaina litais, paciento priemoka procentais (100 procentų, 90 procentų, 80 procentų, 50 procentų).


Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos informacija