KAUNAS. LYDERYSTĖS KONFERENCIJA

Kada:2022 m. gegužės 20 d.
Kur:KAUNAS
Organizatorius:ORGANIZATORIAI: Klinikinės medicinos ir farmacijos draugija, „Lietuvos gydytojo žurnalas“

KONTAKTINĖ KONFERENCIJA
 
LYDERYSTĖ-PIRMA KELIONĖ
Kaip sustiprinti lyderio savybes ir gebėjimus?
 

Data: 2022 gegužės 20 d.
Vieta: ParkInn, Kaunas, Donelaičio 27
Pažymėjimai: 6 val. kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai
Renginio organizatoriai: Klinikinės medicinos ir farmacijos draugija, “Lietuvos gydytojo žurnalas”
 
REGISTRACIJA nuo 9.00 – 10.00 
Vertybėmis pagrįsti rezultatai: Koks yra lyderio vaidmuo?
Kokių asmeninių savybių reikia lyderiui? Kaip turi elgtis lyderis? Kaip tapti lyderiu? 

Koks lyderio vaidmuo ekstremalių situacijų metu? 
Gebėjimas formuluoti tikslus, juos tinkamai iškomunikuoti bei paskatinti kitus žmones imtis veiksmų yra vienos svarbiausių lyderio kompetencijų. Ne mažiau svarbu yra sugebėti pasiekti norimą rezultatą. Doc. dr. K. Skauminasdalyviams padės sustiprinti šiuos lyderio gebėjimus. „Vertybėmis pagrįsti rezultatai“ – praktinis sisteminio mąstymo įrankis, padėsiantis aiškiau matyti kryptį, išlaikyti motyvaciją bei lengviau pasiekti norimą rezultatą.
Dr. Kęstutis Skauminas – gydytojas neurochirurgas, LSMU Medicinos akademijos Neurochirurgijos klinikos docentas, NI Molekulinės neuroonkologijos laboratorijos vadovas. Docentas veda seminarus bei mokymus apie neuromoksliškai pagrįstus lyderystės, komandinio darbo bei saviugdos dėsningumus.
 
Efektyvi lyderio komunikacija – tiesiausias kelias į reputacinę sėkmę
Kas yra asmeninė ir organizacinė komunikacija ir kodėl ji yra svarbi? Kaip komunikuoti ekstremalių situacijų metu? Kuo ypatinga lyderio  komunikacija – kokie jos tikslai ir iššūkiai? Kaip ją tobulinti ir tapti autoritetu kitiems?
Gebėjimas pasiųsti aplinkai ir bendradarbiams aiškiai suprantamą žinutę – vienas svarbiausių šio laikmečio lyderio savybių. Todėl seminaras apie tai, kaip efektyviai kurti, formuluoti, siųsti ir  komunikuoti savo „žinutę” padės kiekvienam mūsų siekti užsibrėžtų tikslų.
Giedrius Drukteinis – rašytojas, žurnalistas, etiketo bei laikysenos konsultantas, nuolatinis didžiausių Lietuvos periodinių leidinių autorius, Vilniaus Universiteteo bei Vilniaus Dailės Akademijos lektorius, nuo 1999 metų skaitantis paskaitas ir veda seminarus Lietuvos bei užsienio verslo, akademinėms bei valstybinėms institucijoms.
 
Emocijų reguliavimo praktikos 
Skaidra Jančaitė suteikia galimybę atliekant įvairias užduotis – judesio bei kvėpavimo keitimo, dėmesio koncentracijos ir paleidimo – kokybiškai atsitraukti nuo įtampą keliančios situacijos, neigiamų emocijų diktuojamos kūno padėties bei psichologinės įtampos. Praktikumo dalyviai turės galimybę pakeisti savo emocinę būklę čia ir dabar, sužinos, kaip stabdyti situacijas ateityje, bei išmoks praktinių emocijų reguliavimo įrankių.
Skaidra Jančaitė – menininkė, kūrėja, atlikėja ir ugdytoja. 20 metų kuria ir pritaiko edukacines programas vaikų ir suaugusių ugdymui. Įstaigose ir organizacijose bei „Meno mainų“, teatro, koučingo, šeimų stovyklose ir seminaruose. Skaidra sinchronizuoja dalyvių pojūčius, ugdo fizinės ir dvasinės sveikatos sintezę. Savo programomis atskleidžia žmogaus gebėjimus ir galimybes.
KONFERENCIJA SKIRTA: visų profesinių kvalifikacijų gydytojams, vadovams, administracijų darbuotojams, psichologams, psichoterapeutams.
Bilieto vertė – 60 eur.
Informacija tel. 8-618 87321 arba el. paštu [email protected]