Kauno medicinos universiteto klinikų Akušerijos ir Ginekologijos klinikoje duris atvėrė suremontuotas Akušerijos skyrius

Akušerijos ir ginekologijos klinikoje buvo atidarytas naujai suremontuotas Akušerijos skyrius. Į naujai ir moderniai įrengtas patalpas buvo perkelti 60 lovų priešlaikinio gimdymo ir nėštumo infekcijų sektoriai.


Gausiai susirinkusių svečių būriui Akušerijos ir ginekologijos klinikos vadovė prof. Rūta Nadišauskienė kalbėjo, kad stengiamasi, jog moteris ligoninėje išbūtų kuo mažiau, tačiau, jeigu čia patenka, ją turi supti jauki aplinka. Prieš porą metų Ginekologijos klinikoje buvo atidarytas naujas gimdymo skyrius, prieš metus – modernus Naujagimių skyrius. Remonto darbus pratęsė du atnaujinti Akušerijos skyriaus sektoriai.


Kauno medicinos universiteto klinikų generalinis direktorius prof. Juozas Pundzius sakė, kad didžiausias klinikų, o taip pat ir visos Lietuvos turtas – tai gydytojai, slaugytojos, pagalbiniai darbuotojai, kurie sąžiningai ir pasiaukojančiai atlieka savo kasdienį darbą.



Eglė Žemaitienė
KMUK atstovė spaudai