ES paramos mugė ,,Regionų lyderiai"

Finansų ministerija, siekdama aptarti regioninį ES struktūrinės paramos įsisavinimo aspektą ir pristatyti Lietuvos 2004–2006 m. bendrojo programavimo dokumento bei Sanglaudos fondo 2004-2006 m. strategijos įgyvendinimo rezultatus, š.m. gegužės 24 d. konferencijų ir parodų centre „Litexpo“ (5 salėje), Vilniuje, organizuoja ES paramos mugę „Regionų lyderiai“. Renginio metu planuojama atskleisti visuomenei ES struktūrinių fondų ir Sanglaudos fondo paramos Lietuvai mastą, parodyti remiamų projektų įvairovę, iš pirmųjų lūpų pristatyti apie 80 įgyvendinamų ar jau įgyvendintų projektų rezultatus, pasidalinti gerąja patirtimi. Renginyje kviečiami dalyvauti paramos gavėjai, regioniniai, socialiniai, ekonominiai partneriai, visuomenė, žiniasklaida, Europos Komisijos ir ES paramą administruojančių institucijų atstovai.

Gegužės 4-20 d. ES struktūrinės paramos svetainėje vyksta viešas balsavimas http://www.esparama.lt/lt/balsavimas, kurio metu visuomenė turi galimybę susipažinti su ES struktūrinių fondų remiamų projektų įvairove ir ES paramos mugės metu planuojamais pristatyti projektais bei išrinkti savo regionų lyderius. Didžiausio visuomenės palaikymo sulaukusių projektų vykdytojai š.m. gegužės 24 dieną bus kviečiami savo projektą pristatyti išsamiau ir apdovanoti.


Maloniai kviečiame Jus dalyvauti ES paramos mugėje „Regionų lyderiai“ ir iš anksto registruotis adresu http://www.esparama.lt/lt/bpd/renginiai/muge/registracija.


http://www.esparama.lt